perjantai 2. maaliskuuta 2012

AInol Paladin

HAJA!½

Piruuttani tilasin joskus joulukuun alussa itselleni kiina-halpis-tabletin. Ja nyt se vihdoin sitten helmikuun lopussa saapui. Kyseessä on vähän alle satasen Ainol (novo7) Paladin, joka hönkää eteenpäin Android 4.0 avulla. Paladilla pääseen netteilemään Wi-Fi.n avulla mutta siihen voi myös liittää usb.illa mokkulan. Ensi vaikutelmat laitteesta oli tosi hyvät. Laite tuntuu melko jämäkältä ja reagoi hyvin kosketukseen.


Itse laitteen kanssa tilasin tuollaisen pienen säilytys kuoren tabletille, joka sitten suojailisi laitetta suuremmilta kohtuilta ja tippumisilta.



Paladinin heikkouksiksi voisi mainita melko huonon wi-fi vastaanottimen, joka ei tahdo saavan kunnon signaalia reittittimestä edes 10-15m päästä. Lisäksi tuo Android 4.0 rajoittaa ohjelmien ja pelien tarjontaa Android marketista, mutta eihökän niitä kohta ala sinne putkahtelemaan lisää.






ja esim täältä pääset poistamaan ko. laitteen itsellesi; http://www.chinistore.com/en/chinese-tablet-pc/360-buy-ainol-novo7-paladin-tablet-pc-android-40-ice-cream-sandwich-ics-1ghz-7-inches-multitouch-capacitive.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti